Sărbătoare frumoasă pentru copii de 1 iunie la Soroca

0
925

Proiectul la „O cafea cu primarul” continuă la Soroca. Astfel, în preajma zilei de 1iunie, “Ziua internațională a copilului”, primarul municipiului Soroca, Victor Său, s-a întâlnit cu managerii instituțiilor preșcolare din oraș. În cadrul discuțiilor, cu privire la organizarea şi desfăşurarea sărbătorii, împreună cu directoarele grădinițelor s-a decis ca Ziua copilului, la Soroca, să fie sărbătorită două zile. În acest sens, la data de 31 mai, va avea loc Parada copiilor, care va porni de la Cetatea Soroca și va finisa la Palatul de Cultură, unde va avea loc un concert cu participarea copiilor din instituțiile preșcolare. Iar la data de 1 iunie, copiii însoțiți de părinți și bunei vor putea urmări concursul Mini Miss și Mini Mister, care va avea loc la fel în incinta Palatului de Cultură.

În cadrul întîlnirii, primarul, Victor Său a mai comunicat că anul acesta este anunțat “Anul jucăriilor” în grădinițele din municipiu. Astfel, din bugetul primăriei au fost alocate surse financiare pentru procurarea și înoirea  jucăriilor. La solicitarea colectivelor gărdinițelor, în unele instituții s-a decis ca sursele să fie redirecționate la procurarea costumelor naționale.

Primăria mun.Soroca, invită la data de 31 mai și 1 iunie, toți copiii de la mic la mare, pentru a  petrece împreună o sărbătoare de neuitat!

 

PUBLICITATE