VREAU SĂ-MI DUC SINGUR GHIOZDANUL!

0
175

Alexandru Povar este elev în clasa a șaptea a gimnaziului „Dumitru Matcovschi” din Soroca. Îl crește și educă, de una singură, maică-sa, Oxana Povar, din salariul de dereticătoare la Muzeul de Istorie Soroca, după ce tatăl copilului a decedat.

Multiplele probleme de sănătate l-au făcut pe băiat să arate, la 14 ani, ca un moșneguț care se deplasează cu greu mișcând picioarele. Se duce și vine de la școală cu ajutorul mamei. A avut mai multe perioade dificile în viață. 8 ani la rând, de la vârsta de doar  8 lunișoare până la 9 ani, băiatul a ținut o dietă severă, doar cu apă și pâine, din cauza bolilor organelor interne. În prezent, suportă dureri mari de genunchi, din cauza unor nervi bolnavi, practic nu vede de un ochi, iar celălalt are vizibilitatea de aprox. 30 de procente din normalitate.

În prezent face investigații la medicii locali, dar are nevoie de investigații medicale în Chișinău, de tratamente bune care l-ar ajuta să ducă o viață mai ușoară. Însă salariul mamei e prea mic pentru a suporta toate cheltuielile necesare. Alexandru vrea la școală, vrea o viață ca a semenilor lui. Când i s-a propus să învețe la domiciliu, a refuzat categoric. Cu dureri, dar merge la școală, lipsând doar în acele zile când e nevoit să se prezinte la medic. Fiecare suport e de mare ajutor! Să-l susținem pe Alexandru!

Tel. de contact al mamei lui Alexandru, Oxana Povar: 068846530.

Rechizite bancare

Clientul: Povar Oxana

CODUL IBAN: MD60AG000000022591816706

cod fiscal: 2003032053606

BC „Moldova-Agroinbank” SA Sucursala Soroca

Codul băncii: AGRNMD2X

PUBLICITATE