Curtea câștigătoare la concurs, a fost renovată

0
50

În primăvara acestui an, primăria orașului Drochia a lansat concursul „Cea mai curată și amenajată curte a blocului locativ.
Conform Dispoziției Primarului orașului Drochia, a fost instituită o comisie care s-a deplasat în teritoriu pentru a identifica cea mai salubră curte a blocului locativ. Ca urmare a procedurii de vot, cîștigătorul concursului a fost nominalizată curtea blocului locativ de pe strada Vasile Lupu Nr.1.

Premiul s-a lăsat prea mult așteptat, deoarece producătorul de echipament  pentru terenurile de joacă a fost luat cu asalt în perioada de vară, având de produs, de livrat și de instalat  multe comenzi. Părinții și copiii au așteptat cu multă răbdare când le va surâde norocul. Acest lucru s-a întâmplat la 26 octombrie, curent  și a fost o bucurie enormă pentru locatari, dar, mai ales, pentru copii. În sfârșit, terenul de joacă, care a fost promis ca premiu, în rezultatul concursului, a fost amenajat. Acum curtea blocului are un aspect împresionant, care încântă privirea trecătorilor, iar copilașii vor beneficia de un loc frumos pentru joacă, în stil modern. Din mijloacele bănești, pe  care le-au colectat părinții, a fost procurat nisip, conform cerințelor pentru siguranța copiilor, fiind distribuit gospodărește în preajma terenului.

Concursul va avea continuitate, iar Primăria orașului Drochia îndeamnă  locuitorii orașului să participe în continuare la  activitățile de salubrizare, pentru a putea beneficia  de terenuri de joacă bine amenajate chiar în curțile blocurilor locative.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.