Zece milioane de lei pentru reparația străzilor din municipiul Soroca

0
1186

Mai multe străzi din diferite regiuni ale municipiului Soroca vor fi reparate. La inițiativa Consiliului Raional Soroca, Guvernul Republicii Moldova a alocat zece milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din municipiu. În acest sens, președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, vicepreședintele Iurie Todirean, primarul municipiului Soroca, Victor Său, împreună cu o echipă de specialiști, au efectuat astăzi o vizită  de inspectare pe mai multe străzi, pentru a determina care din acestea trebuie reparate prioritar.

  • Sperăm ca odată cu asfaltarea acestor străzi, localnicii să poată beneficia de drumuri bune, iar oaspeții orașului să se bucure de felul cum arată străzile. Dacă vom avea mai multe drumuri bune, aspectul orașului se va schimba tot mai mult, a precizat președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean.

Printre străzile care urmează a fi reparate se numără strada Poienelor  din Planul Nou și drumul pînă la ieșire în regiunea Hidroinpex, strada Kogâlniceanu, Iachir, Piața Libertății, piața din preajma cinematografului Dacia, dar și mai multe drumuri din preajma blocurilor de locuit din regiunea fabricii de tricotate și Soroca Nouă.  Mai multe detalii la acest subiect citiți în următorul număr al Ziarului Nostru.

 

 

 

PUBLICITATE