Bucurii pentru copii de la polițiști

0
660

Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au adus bucurii și căldură într-o familie din numeroasă din satul Nimereuca. Acțiunea  de caritate a avut loc după ce unul din copii acestei familii, pe nume Ionel Cotorobai, a reușit să impresioneze angajații Inspectoratului de Poliție Soroca, în cadrul unei întruniri cu scopul implimentării proiectului Bunicii Grijulii din comuna Nimereuca. Pe parcursul evenimentului, Ionel, s-a manifestat ca fiind un copil activ și interesat de profesia de polițist. Comunicînd cu agajații Inspectoratului de Poliție Soroca, a trezit un interes sporit față de el. În urma discuțiilor, s-a dovedit faptul că Ionel, provine dintr-o familie numeroasă, are acasă înca 5 frați și surori, care locuiesc doar cu mama, avînd un buget extrem de limitat.

Prietenos de firea lui, Ionel, este mereu dornic de oaspeți, de aceia întreg efectivul inspectoratului, a decis să-i ofere o surpriză, contribuind cu surse financiare, produse alimentare, cît și hainuțe pentru întreaga famile, i-au făcut o vizită la domiciliu familiei Cotorobai. Alături de angajații inspectoratului, au fost și cele mai grijulii bunici din comuna Nimereuca, care l-au susținut pe Ionel și întreaga familie.

Inspectoratul de Poliție Soroca, îndeamnă implicarea tuturor cetățenilor doritori, în voluntariatul proiectului Bunicii Grijulii, pentru a crea împreună, un viitor sigur copiilor.

 

PUBLICITATE