Premierea pedagogilor în cadrul concursului „Pedagogul anului” 2018

0
1319

Treisprezece pedagogi din raionul Soroca au obținut  în acest an locuri de frunte în cadrul celei de-a XI-a ediții a concursului raional Pedagogul Anului.  Unul din profesori a obținut locul trei, cinci participanți au împărțit locul doi în concurs, iar premiul întîi l-au obținut șapte dascăli. La festivitatea de premiere au participat pedagogii premianți, președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, angajații Direcției Învățămînt în frunte cu șeful direcției Ghenadie Donos, directori ai instituțiilor de învățământ, elevi și părinți. Pedagogii au menționat că acest titlu este pentru ei un rezultat al muncii de mai mulți ani, dar și motivație de perfecționare pentru viitor.

La etapa finală, la nivel de republică vor participa trei pedagogi din cei treisprezece premianți, Mariana Haric de la Liceul “Petru Rareș”, la învățământul primar,  Irina Iațco de la Liceul “Petru Rareș”, la Aria Limbă și comunicare și Cristina-Cătălina Grăchilă de la gimnaziul Vărăncău, la Aria Matematică și Științe. La selectarea celor mai buni pedagogi s-a ținut cont atît de rezultatele cadrelor didactice, cît și a elevilor acestora.

Recent Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat prima ședință de lucru cu membrii Comisiei de evaluare a dosarelor participanților la etapa republicană a Concursului ,,Pedagogul anului”.

Cine sunt cei 13 premianți, dar și alte detalii de la festivitatea de premiere citiți în următorul număr al Ziarului Nostru.

PUBLICITATE