Raionul Drochia a semnat un acord de cooperare cu Județul Iași

0
32

În ziua de 27 martie, când se împlinesc 106 ani de la Ziua Unirii Basarabiei cu România (27 martie 1918), zi aleasă deloc întâmplător, a fost semnat Acordul de cooperare între Raionul Drochia și Județul Iași.

În acest scop și la invitația Președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a fost întreprinsă o vizită de lucru la Iași (România) de către Președintele raionului Drochia, Vasile Cemortan.

Oficialii au subliniat importanța semnării Acordului, fiind convinși de faptul că, această colaborare va aduce beneficii semnificative locuitorilor ambelor regiuni. Președintele raionului, Vasile Cemortan, în numele locuitorilor raionului, a mulțumit conducerii Județului Iași, pentru deschidere și colaborare.

Programul vizitei de lucru a inclus și discuții cu conducerea Județului Iași: Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, Vicepreședintele, Marius Sorin Dangă și Secretarul General, Lăcrămioara Vernică-Dăscălescu; participarea la ședința ordinară a Consiliului Județean Iași; vizita la Palatul Culturii, palat al muzeelor, recunoscut ca efigie a orașului Iași.

PUBLICITATE