Felicitări aduse salvatorilor floreșteni

0
29

În contextul sărbătorii Ziua Salvatorului în Republica Moldova, la prima oră, Președintele raionului Florești, dl Vasile Tîltu, vicepreședintele, dl Iurie Vlas, șeful-adjunct al Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, dl Dumitru Colța, s-au deplasat la oficiul din or. Florești al Secției Situații Excepționale a IGSU pentru a felicita angajații cu prilejul zilei profesionale.

Dl Vasile Tîltu a felicitat angajații secției, le-a înmânat diplome de gratitudine pentru profesionalism, responsabilitate, curaj şi devotament față de profesie, față de misiunea nobilă de a salva oamenii aflați în situații de risc. Dumnealui a menționat că este o ocazie de a ne arăta sprijinul şi aprecierea faţă de toți angajații serviciului care continuă să ne protejeze ori de câte ori este nevoie.

Dl Iurie Vlas a mulțumit tuturor pentru devotamentul și sacrificiul de care dau dovadă în munca de zi cu zi, le-a dorit să păstreze și să dezvolte abilităţile de ajutorare a cetăţenilor, să consolideze relaţiile de prietenie şi cooperare cu statele vecine, partenerii de dezvoltare, şi, desigur, să nu piardă nici o viaţă de salvator.

PUBLICITATE