La Rîșcani a avut loc deschiderea platformei pentru jocurile de baschet, tenis de câmp și volei

0
71

Sportul are o importanță la fel de mare pentru copii, adolescenți, adulți, dar și vârstnici. Fiecare persoană, indiferent de vârstă, are nevoie să facă sport atât pentru beneficiile fizice, cât și cele psihice. 

În susținerea unui mod sănătos de viață, la inițiativa președintelui raionului Rîșcani, domnul Vasile SECRIERU și cu suportul Consiliului Raional astăzi, 11 iunie, a  avut loc deschiderea oficială a platformei pentru jocurile de baschet, tenis de câmp și volei, situată pe Stadionul raional Rîșcani.

La ceremonia de deschidere au participat și patru echipe de la Școala Sportivă Rîșcani, care au jucat baschet și s-au ales cu diplome, medalii, premii bănești și înghețată.

Președintele raionului Rîșcani, domnul Vasile Secrieru a felicitat învingătorii și a menționat că:  Ne dorim ca acest teren să fie util pentru toți cetățenii, inclusiv pentru echipele sportive din raion. Începeți să practicați sportul pentru a vă îmbunătăți considerabil sănătatea!

Acest eveniment a adus o sursă de energie pozitivă și a creat o bună dispoziție, care va rămâne în memorie pentru o perioadă lungă de timp.

Sursa: consiliulriscani

PUBLICITATE