Copil de 7 ani tamponat de un automobil. Șoferul se deplasa regulamentar

0
722

În seara zilei de 3 august, în jurul orei 19:30 polițiștii din Soroca au intervenit la documentarea unui accident rutier soldat cu tamponarea unui biciclist minor, produs în localitatea Niorcani din raionul Soroca.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit preliminar că, la intersecția drumului rudimentar cu drumuri echivalente, situat în satul Niorcani, conducătorul minor a bicicletei, un băiețel de 7 ani ar fi ieșit de pe un drum secundar neasigurându-se, în rezultat a fost accidentat de către automobilul de marca Mitsubishi condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, locuitor al raionului Soroca, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă a IP Soroca.

În urma impactului, biciclistul de 7 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Raional Soroca.

Conducatorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul ,,DRÄGER,, s-a stabilit că acesta nu era băut.

Pe caz sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

PUBLICITATE