PREMII PENTRU OLIMPICII DROCHIENI

0
217

Raionul Drochia se mândrește cu 11 olimpici. Aceștea au fost premiați la Casa Raională de Cultură din Drochia, cu diplome dar și premii bănești în cadrul ”Galei Lauriaților 2022”.

ION RECEAN, ȘEFUL DIREȚIEI EDUCAȚIE DROCHIA.  ”La Drochia astăzi avem un mare eveniment, sunt premiați cei 11 olimpici. Avem elevi buni, talentați și profesori iscusiți, care știu să lucreze cu acești tineri. Tot astăzi vor fi oferite 30 de burse, pentru elevii de gimnaziu a câte 2 mii de lei, iar pentru liceeni, a câte 3 mii de lei.”

La ”Gala Lauriaților ” au fost premiați și elevii care au participat și ocupat locuri de frunte la concursurile raionale ,republicane, concursuri extrașcolare și sportive. Cu diplome și premii băneștiau fost menționați și cadrele didactice. Autoritățile de la Drochia s-au arătat a fi mândre de elevii drochieni. Pentru premiile bănești au fost alocați circa 120 de mii de lei.

ALEXEI VASILEAN,PREȘEDINTELE R-NULUI DROCHIA ”Astăzi la Drochia, are loc ”Gala Lauriaților 2022”, care este la cea de-a doua ediție. Este o sărbătoare pentru elevi și dascăli, sunt bucuros pentru că sala este plină, dovadă că la Drochia se face carte. Sunt premiați cei mai buni din raion.”

NINA CERETEU,PRIMAR OR.DROCHIA ”Atât Consiliul Raional cât și Primăria, este alături de olimpicii drochieni, oferindu-le diplome și premii bănești. Încurajăm elevii ca și încontinuare să facă carte și să promoveze imagia orașului. Ei sunt viitorul țării.”

În raionul Drochia activează 35 de instituții de învățământ.

PUBLICITATE