AFLĂ UNDE A COPILĂRIT VEDETA FORMAȚIEI CATHARSIS

0
306

Faceți cunoștință cu ograda unde a copilărit MihaiBudurin, membrul vestitei formații „Catharsis fondată în anul 1997, care a făcut furor cu  melodia ”Bucurați-vă prieteni”

Astăzi nu e despre „Catharsis ci despre casa și ograda din satul Ștefănești r-nul Florești, unde a crescut Mihai , s-au Mișa cum îi spun mahalagii.

”Aici e casă unui artist, a trăit mama lui aici, a lui Mișa Budurin îl știți, artistul din Ștefănești, bun băiat. El a spus că casa părintească nu o lasă , să-i fie ca o amintire, aici va venit cu prietenii, rudele.

 După plecarea părinților din viață, artistul a hotărât să nu vândă casa ci s-o renoveze, ne-a povestit mătușa Serafima, care are grijă de gospodărie și care este maistrul principal.

Serafima Sîrbu ”Vin și dau mâncare la câini, mai mătur, leg poarta, o dezleg când sunt lucrători. Acolo era pus aragazul, aici dulap și masă. De câte ori venea pregăteam colțunași, lui Mihai îi plac tare colțunașii.

Pe Mihai, mătușa Serafima îl știe încă de mic, era un copil cuminte spune ea.

Serafima Sîrbu ”Avea un an de zile când am venit aici , erau toți mărunței , cuminte, n-au fost băieți răi, căci el mai are 2 frați.

În această ogradă și casă Mihai Budurin a început să cocheteze cu muzica.

Serafima Sîrbu ”Ei deodată nu, dar când a mai crescut și-a cumpărat chitară și acordion. Concerte nu făcea dar învăța în casa cea mare , cu un băiat din armată.Cântau și învățau.

 Dacă acum meșterii erau antrenați la lucrările de reparație din interiorul casei, atunci la primăvară își propun să se ocupe de exterior. Până la vară sigur lucrările vor fi finisate, spun ei, așa că mătușa Serafima va face colțunași , iar Mihai Budurin va lua chitara, familia, prientenii și vor pertrece ca pe timpuri.

PUBLICITATE