Audieri Publice cu privire la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Socio-Economică a orașului Ocnița pentru anii 2022-2026

0
65


În incinta Bibliotecii orășenești au avut loc dezbaterile publice cu privire la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Socio-Economică a orașului Ocnița pentru anii 2022-2026. Au fost puse în discuții cele mai stringente idei de proiecte pe care  primăria orașului, de comun cu instituțiile subordonate, va trebui să le realizeze în următorii 5 ani, întru  dezvoltarea infrastructurii localității  și ridicarea nivelului de trai al cetățenilor.

Participanții la audierile publice au venit cu un șir de propuneri și solicitări care vor fi luate în calcul, prin includerea  în Planul de acțiuni și executarea lor   în următorii ani 5 ani, conform bugetului local disponibil prognozat și atragere de investiții.

Luând în considerație opiniile cetățenilor, acțiunile prioritare ale primăriei vor fi îndreptate spre crearea condițiilor de trai mai confortabil (drumuri , parcuri și alte utilități publice reconstruite) și dezvoltarea economică (atragerea investițiilor și investitorilor pentru crearea locurilor de muncă).

PUBLICITATE