SALON DE FRUMUSEȚE ÎN SAT.

0
702

Deși e mai rar întâlnit, au demonstrat că se poate. O tânără familie din satul Gura Căinarului r-nul Florești au deschis acum 2 ani un salon de frumusețe în sat. Odată cei calci pragul, dispoziția se schimbă și ești gata pentru ora de frumusețe, o spun sătencile. Aici își fac frizurile și coafurile, manichiura și pedichiura, epilare, sprâncenile, alungirea și laminarea genilor. Zîna frumuseții fiind chiar proprietara salonului, Natalia Chelban.

NATALIA CHELBAN,PROPRIETARA SALONULUI ” Nici nu mergea deodată, foarte puțin era de lucru, mă dezamăgem dar am spus că mergem înainte. Încăperea o arendăm. Omul înfrumusețează locul, numai să vrei  și totul e posibil. Îmi place ce fac, îmi place să fac femeile să fie frumoase, pentru că orice femeie merită  să fie aranjată. Vă aștept cu drag la frizeria Natalia!

În prezent, salonul de frumusețe ”Natalia” se bucură de popularitate în sat și are programări zilnice. Condițiile din salon sunt la cel mai înalt nivel, de asta s-a ocupat soțul proprietarei. Cu toate că nu e ușor Natalia spune că totuși se poate. A mers la toate cursurile posibile pentru a fi un specialist calificat, își iubește munca și este fericită atunci cînd clienții sunt mulțumiți. Una din clientele fidele este și prima doamnă a satului, primarul Angela Cojocaru.

Angela Cojocaru, primar com. Gura Căinarului, r-nul Florești ”Eu când vin, mă programez cu tot complectul, o zi să o rezervez pentru mine. E foarte bravo, Natalia, au arendat de la primărie unițial o odaie, apoi a doua, este mult susținută de soț. Ambii sunt tineri, și s-au hotărât la așa ceva și  merg înainte cu toate că nu e ușor.”

Acum, proprietara își propune să lanseze un nou serviciu, de masaj,  specialist a găsit și spațiul e în  pregătire. Un secret de afacere, ea zice că nu-l are, dar totuși recunoaște că îi este de mare ajutor susținerea soțului și dorința de a face ceva frumos, aici, acasă.

PUBLICITATE