Sărbătoare de zile mari la Zăluceni! VIDEO

0
846

Hramul satului Zăluceni, raionul Florești a fost marcat cu mult fast. Ziua de 27 octombrie, atunci când este cinstită Sfânta Cuvioasa Parascheva, va rămâne pentru mult timp în amintirea sătenilor. Cu toate că suntem în pandemie, primarul localității Stepan Prisăcari a respectat toate recomandările comisiei stuațiilor excepționale și a organizat pentru oameni o adevărată sărbătoare. Pe parcursul zile, locuitorii satului, dar şi oaspeţii lor, au  avut parte de mai multe momente frumoase, precum arborarea drapelurilor ,un program distractiv pentru copii și un program artistic cu participarea colectivelor din sat. Muzica a răsunat tot satul  iar oamenii au încins hore și s-au distrat de la mic la mare, alături de interpreții autohtoni  ca, Gabriel Nebunu, Zinaida Julea, BrioSonores, Adriana Ochișanu și  Igor Cuciuc. O surpriză pentru săteni a fost și interpreta din Rusia,Tatiana Ovsienco și  DJ Gleb care au incins atmosfera de sărbătoare. Seara a culminat cu un spectacol de artificii, iar localnicii au făcut poze, pentru a memora evenimentul.


Maria locuitoare s. Zăluceni. Suntem foarte încântați de asemenea sărbătoare, ne mândrim că avem așa primar care ne organizează asemenea festivități, unde putem să vedem interpreții emeriți ai țării noastre. Mulțumim din suflet pentru atmosfera frumoasă din astă seară. E foarte plăcut, e o dispoziție la maxim.

Mihail locuitor s, Zăluceni. Ne simțim foarte bine, e o atmosferă cu adevărat de sărbătoare, mai uităm de griji și nevoi. E foarte bine organizat,cu multe surprize pentru noi sătenii. Suntem plăcut surprinși, așa sărbătoare nu am avut niciodată în satul nostru. Pe scena satului nostru am avut  mai mulți interpreți, dar astăzi ne-a surprins artista noastră Zinaida Julea care este pentru prima dată în satul nostru.

Adela oaspete s. Zăluceni. Noi suntem ca oaspeți în satul acesta, am auzit muzica am lăsat masa și am venit aici. E foarte frumos, ne bucurăm și noi împreună cu zălucenenii. Am venit cu picii, au dansat s-au distrat. Suntem foarte bucuroși și mulțumiți.

PUBLICITATE