GHIȘEUL UNIC SE BUCURĂ DE SUCCES LA DROCHIA

0
30

Acum o lună la Drochia a fost creeat Ghișeul Unic. Acesta fiind un beneficiu pentru cetățeni, care beneficiază de servicii și informații într-un singur loc.Ghișeul funcționează în incinta primăriei chiar la intrarea în instituție și deja se bucură de succes. Serviciile propuse sunt vaste iar cererile cetățenilor, toate trec prin mâna primarului.

Nina Cereteu, Primar or Drochia”Eeu în calitate de conducător, oriunde nu m-aș afla pot să văd și să repartizez corespondența. Practic toate actele trec prin gheșeul unic, nu trec doar certificatele de componeța familiei și certificatele de datorie, deobicei oamenii cînd vin au nevoie urgent și de asta ele se eliberează pe loc.”

Irina Tighinean,Operator ”Orice cetățean a orașului și nu numai care se adresează cu o cerere, ea este înregistrată și transmisă spre avizare. Lumea este mulțumită pentru că pot primi informații pe loc fără a urca și căuta în toată instituția specialistul de care are nevoie.”

Ghișeul este dotat cu tehnica și softul necesar prin intermediul Programului „Comunitatea Mea” și funcționează de luni până vineri între orele 8.00-17.00.

PUBLICITATE