FURT ÎN FAȚA PRIMĂRIEI FLOREȘTI

0
86

N-au apucat bine să savureze din peisaj că déjà unii l-au și distrus. Este vorba de teritoriul proaspăt amenajat  din fața Primărie orașului Florești. Acum cîteva zile aici au fost platate mai multe specii de arbuști decorativi și instalate cîteva zeci de felinare.

Olesea Rotarciuc, viceprimar or. Florești”La data de 12-13 octombrie,au fost amplasate și sădite 13 specii de tuie și arbuști decorativi. Pe 18 octombrie, venind la serviciu am depistat că lipsesc 15 tuie și deteriorate 30 de felinare. Prețul unei tuie este de 445 de lei, iar un felinat a costat 45 de lei. Venim cu un mesaj către cetățeni, să păstreze curățenia și lucrurile care le facem, pentru că sunt pentru orașul nostru natal, să fie cît mai atenți și cu cât  mai multă bunătate.”

Odată ce au depistat dezordinea, angajații primăriei au apelat la poliție. Cazul este investigat de oamenii legii care pînă în prezent nu cunosc cine este sau sunt făptașii.Deși la moment Primăria nu dispune de camere video, acest lucru va fi rezolvat în viitorul aproiat. Până atunci autoritățile locale vin cu un apel către orășeni și îi îndeamnă să păstreze și să aibă grijă de bunurile orașului.

Paguba adusă orașului prin distrugerea teritoriului amenajat se ridică la circa 8 mii de lei. Lucrările de amenajare au costat bugetul primăriei 238 de mii de lei.

PUBLICITATE