Medicii soroceni au primit diplome de apreciere cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical şi a Farmacistului

0
590

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical și farmacistului, medicii și farmaciștii din raionul Soroca au avut parte de un spectacol festiv. Șărbătoarea a avut loc astăzi, în incinta Palatului de Cultură.

Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, cu acest frumos prilej a adresat un mesaj de felicitare menționând, că: lucrătorii medicali și farmaciștii sunt expuși, zilnic, riscurilor și pericolelor de infectare, de extenuare fizică și morală, dar nu încetează să supravegheze sănătatea pacienților, oferind asistență medicală şi salvând vieți! Sunteți eroii vremii care își îndeplinesc misiunea onest și cu demnitate!

În semn de apreciere pentru fidelitatea acestei nobile, divine și umane profesii, pentru eforturile incredibile depuse zi de zi în lupta cu nemilosul virus COVID-19, pentru riscul cu propria sănătate în salvarea de vieți omenești și cu prilejul sărbătorii profesionale, președintele raionului a acordat scrisori de gratitudine Instituțiilor Medico-Sanitare Publice, farmaciilor și cabinetelor stomatologice din raionul Soroca.

Totodată, pentru contribuția la salvarea de vieți omenești prin donarea de sânge/componente sanguine în perioada de pandemie cu SARS-Cov-2 și cu ocazia sărbătorii Ziua Mondială a Donatorilor de Sănge, marcată la data de 14 iunie, au fost desemnați cu Diploma Președintelui donatorii voluntari din raion. La finele evenimentului a evoluat Band Orchestra „Doina”.

PUBLICITATE