ȚIGĂRI ȘI ALCOOL DEPISTATE ÎNTR-UN SERVICE AUTO DIN R.SOROCA

0
342

Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Nord au deconspirat acțiunile ilegale ale unor conaționali care fabricau țigarete autohtone de diverse mărci. Pe lângă miile de țigarete au mai fost confiscate peste 1700 de litri de alcool, cartele telefonice și alte bunuri.     
Perchezițiile au fost efectuate pe teritoriul unui centru de deservire auto din raionul Soroca, care aparțune unui bărbat  de 52 de ani.

Astfel, în timpul efectuării perchezițiilor au fost depistate diverse mărci de țigarete care aveau timbrele de acciz falsificate. În total au fost ridicate aproape 12 mii de țigarete, echivalentul la aproximativ 600 de pachete cu țigări. Iar, într-o încăpere alăturată au fost identificate 29 de recipiente din masă plastică cu volumul de 25 litri fiecare și un alt vas de o tonă. Acestea erau pline cu lichid incolor și cu miros specific de alcool. Câteva cartele telefonice, un caiet cu însemnări și alte obiecte care fac parte a procesului verbal, de asemenea au fost ridicate pentru a fi examinate. 

Întrebat despre cele depistate Bărbatul a declarat că nu cunoaște nimic, iar careva acte de proveniență nu deține.

Ca urmare, toate bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la subdiviziunea instituției de frontieră din nordul țării. În prezent echipa de lucru examinează toate circumstanțele pentru elucidarea cazului și identificarea persoanelor implicate în comiterea faptelor descrise mai sus.

PUBLICITATE