Orașul Ocnița, mai verde, mai curat

0
18

Primăria orașului Ocnița a dat start diverselor  acțiuni pentru îngrijirea naturii și a mediului înconjurător. În acest context, colectivul primăriei, în colaborare cu angajații ÎM Apă-Canal Ocnița, au organizat Campania de înverzire a orașului, în cadrul căreia au plantat 300 de pomi. Potrivit primarului Victor Artamaniuc, această acțiune are scopul de a  promova un mediu natural sănătos, curat și, a-i reda orașului un aspect mai verde și mai frumos. S-au plantat stejari, tei și plopi, suține primarul.

Viceprimarul Marcel Gîrtopan susține că pomii sădiți, vor crea o imagine frumoasă a oraşului, o imagine curată, împrospătată şi igienizată. Anastasia Jdanova, viceprimar, al orașului Ocnița, consideră că anume implicarea fiecăruia va face orașul nostru mai verde și mai curat. De aceeași părere este și Anatolie Ghevco, directorul ÎM Apă-Canal Ocnița, menționând importanța creării unui mediu mai curat, mai sănătos și mai frumos pentru oameni, pentru orașul Ocnița.

Victor Artamaniuc îndeamnă cetățenii orașului Ocnița să păstreze curățenia și să se implice activ în acțiuni de salubrizare și amenajare a teritoriului.

Într-un oraș verde și curat, se respiră ușor pentru o viață sănătoasă!

PUBLICITATE