Întruniți în ședință de planificare, la Drochia

0
87

Anual, la data de 2 martie, Republica Moldova marchează Ziua Memoriei (ziua de comemorare a celor căzuţi în conflictul armat din anul 1992 pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova şi a victimelor acestui conflict).

În scopul identificării, stabilirii, programării și prioritizării activităților ce se vor derula cronologic în această zi, președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean a întrunit, reprezentanții diferitor structuri în ședință ordinară. La ședință au fost prezenți vicepreședintele raionului Drochia, Iurie Ostavciuc, primarul de Drochia, Nina Cereteu, șeful Secției administrativ-militare, Adrian Ursachi, șeful adjunct al Inspectoratului de poliție, Marin Novac, președintele AO din raionul Drochia a veteranilor în urma acțiunilor de luptă pentru integritatea și independența Republicii Moldova „Combatantul”, Mihai Marcu și șeful Direcției cultură, turism, tineret și sport, Cristina Țurcanu.

Având în vedere situația pandemică din țară și raion, urmare a discuțiilor și propunerilor, cei prezenți au decis valorificarea eficientă a celor mai semnificative momente, conexe zilei de 2 martie.

PUBLICITATE