Condiții mai bune pentru elevii și cadrele didactice din Ocnița

0
39

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa a prezidat cea de-a IV-a platformă de discuții inițiată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării cu reprezentanții comunității educaționale din țară. La ședința desfășurată online au participat 408 cadre didactice și manageriale inclusiv din raioanul Ocnița.

 Ministrul Lilia Pogolșa a apreciat efortul depus de organele locale de specialitate în domeniul învățământului în vederea creării condițiilor de studiu mai bune pentru elevi și cadrele didactice. „Investițiile realizate la nivelul raionului Ocnița pentru dotarea instituțiilor de învățământ cu tehnică de calcul și mobilier ne demonstrează faptul că împreună prin efort conjugat și colaborare productivă putem asigura condiții favorabile de studiu elevilor și cadrelor didactice”, a subliniat oficialul.

 Menționăm că în vederea dotării cu tehnică de calcul și mobilier școlar în scopul asigurării distanței sociale în instituțiile de învățământ: Direcția Învățământ Ocnița a procurat 98 de calculatoare, 81 de laptop-uri, 15 tablete, 50 televizoare Smart, 7 imprimante-copiatoare, 4 table interactive, 641 de mese, 822 de scaune, 45 de dulapuri și 23 de cuiere În context, ministrul Lilia Pogolșa a salutat colaborarea eficientă a Autorităților Publice Locale de nivelul I și II cu managerii instituțiilor de învățământ.

PUBLICITATE