Drumuri mai bune la Bulboci

0
433
Filip Crîşmari, primarul comunei Bulboci, rl. Soroca

– Mai multe lucruri am reuşit în acest an datorită sprijinului şi a bunei conlucrări cu sătenii mei, dar şi a Consiliului raional Soroca.

Am adus în ordine drumurile comunei noastre, care erau delăsate total şi dădeau mare bătaie de cap sătenilor. Am asfaltat 1800 m2 în sumă de 1 milion 87 mii lei la Bulboci. În Bulbocii Noi am reparat capital 700 metri de drum alte 600 metri de drum am reparat în variantă albă. Pe o porţiune de 302 metri de drum am construit un şanţ de protecţie, astfel încât apele pluviale să se scurgă în entravelanul drumului. În altă parte am coborât nivelul drumului şi am construit o dambă de protecţie. În infrastructura drumurilor voi atrage investiţii şi în următorii ani. am reuşit să amenajăm şi să creăm condiţii la staţie de autobuse şi în parcul din centrul satului. Aici s-au construit veceuri şi s-au amplasat urne de gunoi. Ne implicăm activ în proiecte împreună cu sătenii. Acum lucrăm la amenajarea unei gunoişti autorizate.

Am reuşit să pavăm 650 metri pătraţi în curtea grădiniţei de copii. Tot aici s-au reparat blocurile sanitare. Un lucru important este conlucrarea cu consilierii locali şi comunitatea, ceea ce dă rezultatele dorite.

PUBLICITATE