Sfintele daruri au ajuns și la spital!

0
739

Angajații IMSP „Spitalul Raional Soroca „A. Prisăcari” şi pacienții internați cu COVID-19, aduc sincere mulțumiri Consiliului Raional Soroca şi dlui Rusnac Veaceslav, Președintele Raionului Soroca pentru darurile primite de Sfintele Paști.

Totodată, dna Rusnac Angela, medic-şef, adresează un mesaj pentru cei care au primit daruri, dar și pentru sorocenii aflați acasă: ”Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare taină. Toate manifestările noastre sunt o dovadă că și noi trecem de la starea de neliniște la pace, trecem de la frica de pandemie la lupta cu pandemia, de la frica de moarte la bucuria vieții”.

Menționăm, că Consiliul Raional Soroca, în ziua Învierii Domnului, a adus în dar produse tradiționale (cozonaci şi ouă roșii) celora care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul, pacienților internați cu COVID-19, cât şi angajaților Brigăzii de poliție cu destinație specială ” Fulger” a IGP al MAI, Inspectoratului General de Carabinieri a MAI şi militarilor Ministerului Apărării aflați la monitorizarea regimului de carantină la Soroca.

Sursa: Consiliul Raional Soroca

PUBLICITATE