O iubire nebună dintre un licean și o soție de polițist

0
557
Poza simbol

Iuliana nu punea zăvorul la ușă când soțul nu era acasă. Așa îi fusese înțelegerea cu Gabi. Atunci când acesta a invitat-o la pădure i-a spus că nu putea, bărbatul era acasă. Dar i-a zis așa: „De două ori pe săptămână poți să vii fără frică la mine. O să intri fără să mai bați, ușa n-o să fie încuiată. Eu o să te pun la curent când Igor e în tura de noapte.”
Igor lucra polițist. Locuiau în apropierea liceului. Iar aventura se perpetua de aproape doi ani. Dar s-o luăm de la un capăt.

Gabi învăța în clasa a X-a, ea avea 20 de ani și era căsătorită de aproape un an când s-a îndrăgostit de băiat. L-a văzut într-o dimineață trecând cu pași mari și sprinteni pe lângă poarta ei. Înalt, frumos, îmbrăcat în costum de culoare albastră, se grăbea la liceu. „Dumnezeule! Ce mândrețe de flăcău!”, și-a zis în gând și un val de căldură îi înfioră trupul și sufletul. Așa l-a tot urmărit mai multe dimineți. Pe măsură ce zilele treceau, ea tot mai mult îl adora. Simțea față de el o admirație inexplicabilă. Tot mai frecvent visa că face amor cu el în pat și ardea de dorința să-și manifeste sentimentele în realitate. Trebuie să vă spun că Iuliana e frumoasă și fără prejudecăți. Este o brunetă cu-n temperament vulcanic, modernă și cochetă, care se arunca în ochii trecătorilor, când merge pe stradă. Într-o după amiază avea s-o observe și Gabriel. Femeia se întorcea cu sacoșele pline de la magazin. „ Îmi dați voie să vă ajut, domnișoară?”, a întrebat-o liceanul foarte amabil, cu o voce plăcută. Iuliana a întors capul și când a văzut cine vrea să-i ofere ajutorul, a scăpat o sacoșă din mână. Cartofii, care erau în ea s-au împrăștiat pe trotuar. Veselă, cu un aer de bună dispoziție i-a răspuns: „Iată chiar o să te rog să mă ajuți acum.” În timp ce adunau cartofii risipiți pe jos privirile lor s-au întâlnit. Nu au spus niciun cuvânt, doar și-au zâmbit. Gabi a observat licărul din ochii ei. Un val de curenți calzi i-au trecut prin tot corpul. Când s-au ridicat, privirile lor s-au întâlnit din nou. Femeia i-a mulțumit și s-a aplecat să ia sacoșele, dar Gabi a oprit-o zâmbind: „ De acum să-mi fac pomana până la capăt.” În cele câteva minute de drum până la poartă au aflat unul despre altul doar cum îi cheamă. Au făcut schimb de numere de telefon și ea, cu un zâmbet binevoitor a dispărut fericită după poartă. Liceanul, zâmbind și el și-a continuat drumul spre casă, plutind într-un aer de cântec și voie bună. Chipul ei frumos îi stăruia înaintea ochilor. A fost pentru el ceea ce se cheamă dragoste la prima vedere.

„E datoria ta de bărbat să-mi scoți chiloții”

Peste o săptămână a telefonat-o și i-a propus să meargă cu gașca lui la pădure. Iuliana i-a spus că nu poate, fiindcă bărbatul ei era acasă. Atunci a aflat Gabi că frumoasa lui e măritată. Dar știrea nu l-a stresat și nu i-a creat bariere în a o iubi. Tot atunci Iuliana l-a mai informat că se pot vedea în voie de două ori pe săptămână. Și băiatul a acceptat provocarea. În seara zilei următoare a plecat la ea. Stăpânei la care stătea în gazdă i -a comunicat că pleacă cu dormitul la un prieten ca să se pregătească de lecții pentru a doua zi. (Sub acest pretext a plecat de nenumărate ori.)
Ajuns în fața porții cu pricina, a deschis-o cu un tremur în inimă, a închis-o fără zgomot și a întrat tiptil pe ușa care nu era încuiată. Ea îl aștepta, îmbrăcată într-un capot vaporos, ce-i evidenția destul de bine silueta. A tras zăvorul și i-a zis: „Vino după mine! Hai să-ți arăt și ușa din dos. În caz de pericol să știi pe unde să fugi.” Apoi l-a cuprins de gât și-l acoperea cu sărutări. Respirația ei fierbinte îl înnebunea. După un păhar de șampanie l-a tras după ea în dormitor și cu mișcări încete a început să-i descheie nasturii de la cămașă, ușor-ușor a trecut la deschizătura pantalonilor până l-a văzut gol în fața ei. Și, în timp ce-i șoptea cuvinte de dragoste, cu o mișcare fulgerătoare și-a scos capotul, rămânând numai în chiloței. S-a întins pe pat ca o pisică la soare, zicându-i: „E datoria ta de bărbat să mi-i scoți!” Restul a venit de la sine. La finalul actului l-a întrebat: „Faci asta pentru prima oară?”. El a tăcut câteva clipe, neștiind ce răspuns ar satisface-o, după care a recunoscut că e prima lui experiență. Ea sărutându-l cu foc i-a zis: „Atunci, hai să continuăm deja liniștit și fără teamă”. Și au continuat până la zori. Așa s-au tot perindat nopți, iar uneori doar ore de poveste în casa frumoasei brunete aproape doi ani.

A rămas agățat cu pantalonii de gard

În clasa a XI-a lui Gabi i se cam tăiase pofta de carte. Casa Iulianei devenise revelația lui pe care doar o intuia atunci când privea filme erotice, dar niciodată nu s-a gândit că în anii de școală îi va fi dat să cunoască arta dragostei într-o așa manieră. Din acea primă noapte a devenit sclavul acestei iubiri interzise, care ardea în flăcări nebune. A ajuns să creadă că nu există pe lume nimic mai dulce și mai frumos decât dragostea lor. Tulburat de emoția nopților petrecute în pat cu Iuliana, elevul eminent la învățătură nu mai putea fi atent la ore.
Într-o zi, la recreație când stătea afundat în gândurile sale, s-a apropiat de el buna lui colegă, Valentina, deșteaptă și destul de înțeleaptă pentu vârsta ei. Au stat de vorbă până la sunetul clopoțelului. După ore au ieșit la un suc. A fost absolut surprinzător, când colega i-a spus că știe că iubește pe cineva. Dar i-a mai spus că nu-i place că neglijează învățătura. Colega și-a asumat sarcina scoaterii din impas a colegului și, zi de zi rămâneau după ore în bibliotecă, ajutându-l să-și facă lecțiile. Schimbarea în bine a venit repede. A început să fie atent la ore și să-și facă lecțiile singur, fără ajutorul Valentinei, scriind mai departe file la povestea lui de dragoste cu riscul de a fi descoperit în orice clipă de soțul Iulianei. Așa s-a întâmplat că într-o zi de joi pe la zori, când ardeau amândoi în vâlvătăile dragostei, s-a auzit cheia, răsucindu-se în broască. El a sărit în picioare, și-a tras în fugă pantalonii și cu celelalte haine sub braț a zbughit-o afară pe ușa din dos. S-a îmbrăcat cu viteza luminii și a fugit cât îl țineau picioarele printre tufele de viță-de-vie spre gard. Dar când a dat să-l sară, a rămas cu pantalonii prinși într-o sârmă. A reușit cu greu să se smulgă din prinsoare. Ciufulit, speriat, zgâriat, cu pantalonii sfâșiați de sus până jos, a ajuns la ușa casei unde sta cu chirie. Stăpâna când l-a văzut și-a pus mâinile în cap. El a liniștit-o, spunându-i că s-a luptat cu niște câini, care l-au încăierat. Se grăbea să vină mai repede acasă că uitase un caiet…

I-a ținut pistolul la tâmplă până a făcut pe el

După aceea vre-o două săptămâni nu s-au văzut. Apoi Iuliana a găsit soluția. A hotărât ca Gabi să nu mai rămână toată noaptea, ci doar o oră-două și să plece seara acasă. Însă într-o seară flăcăul nu-și putea învinge dorința de a rămâne cu ea până dimineață. Și a rămas. S-au iubit ca doi nebuni toată noaptea, iar spre dimineață au adormit buștean. Nu au simțit cum Igor a întrat în dormitor. Când Gabi a deschis ochii, domnul polițist îi privea în tăcere. A scos încet pistolul și l-a îndreptat spre tâmpla rivalului. Iuliana, așa goală cum era a încercat să se pună între ei. El a dat-o supărat la o parte și i-a spus să nu se bage că astfel de situații se rezolvă între bărbați. I-a ținut pistolul la tâmplă, până liceanul. tremurând de frică, a făcut pe el. Apoi a pus arma pe noptieră și i-a zis cu dispreț: „Fricosule, te-ai scăpat pe tine! De ce nu te-ai gândit că o să te faci de rușine înainte de a intra în casa mea și a-mi spurca patul?!” Gabi tăcea. Nu era în stare să rostească niciun cuvânt. Polițistul triumfător i-a ordonat: „Îmbracă-te cât mai repede și nici picior de-al tău să nu mai văd în casa mea! Știi de ce ai scăpat cu viață? Pentru că ești un țânc. Pleacă și să nu știe nici pământul că te-ai iubit cu soția mea! În caz contrar, glontele o să știe de capul tău!”. Și a plecat pentru totdeauna din viața Iulianei, deși continuă s-o iubească.

Nina Neculce

PUBLICITATE