Sărbătoare cu miros de carte

0
164

Ziua Bibliotecarului, marcată la  23 aprilie este o oportunitate pentru întreaga societate de a aprecia la justa valoare rolul Cărţii ca temelie a culturii, educaţiei, comunicării şi vieţii sociale.

Dragi bibliotecari, primiți din partea Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport a  Consiliului raional Drochia, în persoana d-nei Rodica Lozovan,și a Organizației Sindicale de ramură în persoana d-nei Valentina Luchianciuc, cele mai sincere felicitări, urări de bine și aleasă recunoștință și gratitudine tuturor bibliotecarilor din raion cu ocazia sărbătorii profesionale.

Vă dorim sănătate multă , bucurii nemărginite de la cei dragi, putere de muncă,realizări frumoase și împliniri vocaționale.

Rodica Lozovan

Șef interimar Direcția Cultură, Turism,Tineret și Sport

a Consiliului rational Drochia

Valentina Luchianciuc

Președintele Organizației Sindicale a Lucrătorilor Culturii

                                                     **************

Dragi bibliotecari! Harnice și neobosite albinuțe, care strângeți cu grijă polenul de pe cele mai parfumate și iubite flori- Cărțile. Voi sunteți promotorii de frumos și inteligență, care semănați în sufletele noastre cele mai alese semințe de adevăr, puritate, noblețe și bunătate. Voi sunteți cei, care sacrificați pe altarul cunoștințelor sufletul mărinimos și munca evlavioasă în modelarea până la perfecțiune a personalității. Este o sărbătoare cu miros de carte, de flori de zarzăr și de verdele ierbii, care se asociază perfect cu esența sufletului vostru, cu emoțiile trăite intens, care vă definesc cu desăvârșire. Fiți mereu iubite și apreciate pentru înalta operă spirituală, care vâ este hărăzită prin vocație de bunul Dumnezeu. La mulți ani, dragele noastre, să aveți atâtea zile frumoase, câte pagini de cărți v-au împlinit viața de sens și culoare. La mulți ani!

 

Ala Bugai

Specialist principal de Biblioteci,

Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia

PUBLICITATE