Lacul copilăriei noastre

0
512

Zona de agrement și plaja din preajma lacului orășenesc din Drochia a căpătat recent un aspect plăcut și îngrijit, grație spiritului gospodăresc, dar și responsabilității civice unui grup de oameni, care au decis să efectueze lucrări de restaurare a ciupercilor  istorice, care acum jumate de secol în urmă, erau adevărate capodopere de artă, ce confereau lacului un aspect cu totul deosebit și atractiv.

Aceste magice ciuperci ascund poate multe taine frumoase, așa că, oamenii cu suflet mare au decis să le restaureze, rămânând neschimbate. Au fost reparate băncile din preajmă, pentru confortul celor pasionați de un sejur cu natura.

Eroii acestui act plin de generozitate au fost colaboratorii Companiei ”Click – Com”, care au oferit necondiționat posibilitatea de utilizare a generatorului și executarea lucrărilor de sudură pe plajă. A  fost acordat ajutor la montarea caruselului în zona de agrement de către  SRL Țîmbalistru Eugen, iar sudorul Vadim Railean a efectuat o muncă enormă la lucrările de sudură și instalarea noului acoperiș al stației din zona lacului.

Lacul Comsomolist – lacul copilăriei noastre trăiește metamorfoza renașterii și prinde viață odată cu natura.

PUBLICITATE