Dragoste și tinerețe veșnică

0
239

Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită la Drochia cu mult fast. Sărbătoarea a fost organizată de Secția cultură Drochia, în parteneriat cu Direcția Învățământ, Tineret și Sport, sub egida Consiliului raional Drochia și s-a desfășurat la Casa centrală de cultură din oraș. Oaspete de onoare la eveniment a fost vicepreședintele raionului Vitalie Josanu.

În cadrul evenimentului cu genericul ”Dragoste și Tinerețe veșnică”, au elogiat dragostea elevii instituțiilor de învățământ din oraș: LT ”M.Eminescu”, ”Ștefan cel Mare” ”B.P.Hașdeu”, gimnaziul nr.2, Liceul Rus și Colegiul de Studii Integrate. Talentații interpreți Victor Cemortan și Alina Aramă au dat start sărbătorii cu o impresionantă piesă, dedicată dragostei. Sărbătoarea a fost vernicată cu o expoziție de lucrări handmade, suvenire și produse culinare cu simbolul dragostei.  Reprezentanții instituțiilor de învățământ, dar și expozițiilor, au fost decernați cu diplome și cutii cu bomboane, apoi au participat la Tombola Îndrăgostiților, câștigând cadouri, dulciuri și vouchere- cadou.

Surpriza evenimentului a fost o cină romantică la restaurant, câștigată de  familia Căldare Silvia și Oleg, un cuplu fericit, care au împlinit în ziua de 14 februarie – 25 ani de căsătorie. După finisarea sărbătorii urma să fie prima pereche de îndrăgostiți, care va încuia lacătul pe simbolul dragostei – o inimă mare, amplasată pe Piața Independenței din centrul orașului. Sărbătoarea a urmat în Piață cu frigărui și izvar.

PUBLICITATE