Elevii din 4 sate din r.Soroca nu au ajuns la școală din cauza ninsorii

0
579

După ce a nins toată noaptea, dar și pe parcursul zilei, în raionul Soroca  drumuri blocate nu au fost, dar pe unele porțiuni s-a circulat cu dificultate. Potrivit reprezentanților Direcției Situații Excepționale Soroca, din cauza zăpezii de la primele ore ale diminetii, unele rute școlare din raionul Soroca au fost suspendate, iar circa o sută de elevi din satele Hristici, Decebal, Floriceni și Baxani, nu au putut să ajungă la școală, a precizat pentru Ziarul Nostru Eugen Doga, ofiţer SPC al DSE Soroca.

În contextul avertizării pentru următoarele zile, care vizează, inclusiv, fenomene de ninsori, DSE atenționează pietonii și conducătorii auto să fie prudenți în trafic, să respecte cu strictețe regulile de circulație, indicatoarele rutiere și nu să pornească neechipați la drum.

În aceste condiții, conducătorii auto sunt îndemnați să se deplaseze cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, să păstreze o distanță mai mare între automobile, astfel încât să reușească manevra de frânare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor.

PUBLICITATE