”Perlele Sufletului” tinerei poete Ana-Maria Halupneac au strălucit în palmele cititorului sorocean

0
334

Poezia… se creează în momentele de tristețe, în momentele de fericire, în momentele de îngrijorare, de durere. Ea este un pas spre atingerea absolutului, este ceea ce unește pe unii oameni cu Dumnezeu. – Ana-Maria Halupneac.

Tânăra poetă, textieră și interpretă Ana Maria Halupneac, la vârsta de 18 ani, a lansat primul său volum de poezie ”Perlele Sufletului” la Soroca.

Evenimentul a avut loc în data de 07 noiembrie 2018, într-un cerc de invitați deosebiți care au venit să o susțină – apropiați ai familiei, profesori, bibliotecari, colegi și alți intelectuali și oameni de cultură.

Elevă a Colegiului de Arte ”Nicolae Botgros” din Soroca, poeta este deținătoare a mai multor premii în literatură, printre care se numără ”Premiul Mare” la Festivalul-Concurs Republican ”Floarea Omeniei”, compartimentul creație proprie.

Volumul de poezie ”Perlele Sufletului” a apărut cu suportul financiar  al  Consiliului Județean Buzău, unde a avut loc o lansare în luna iunie a acestui an.  Despre alte contribuții, momente speciale din cadrul evenimentului, recenzii și trăiri, aflați în numărul următor al Ziarului Nostru

 

ÎNCEPUT

Ana-Maria Halupneac

Așa e viața uneori, amară,

Și lacrimi izvorăsc necontenit,

Stropind în suflet floarea-îngenuncheată

Floarea de dor în sacrul ei veșmânt.

Dar timpul, el a calculat asiduu

Și-ntr-un final, totuși a obținut

Că omul este însuși începutul

Când cei dragi inimii în viață nu mai sunt.

Astfel reiese că a noastră viață

Cu toate a ei tristeți și bucurii,

Începe-atunci când sufletul se-nalță,

Începe-atunci când ni se nasc copii!

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.