Angajații IP Soroca, ajută copiii să meargă la școală

0
711

Colectarea donațiior în cadrul Campaniei naționale de binefacere,,Copil școlarizat-copil protejat”- împreună pentru un viitor mai bun al copiilor defavorizați, continuă. În acest sens conducerea IP Soroca, în persoana  șefului  adjunct, comisar principal, Dumitru Batog, împreună cu angajații IP, s-au mobilizat și au acumulat o bună parte din resurse din care au fost procurate un lot de ghiozdane și richizite școlare, care vor fi oferite mai multor copiii din raionul Soroca.

Scopul campaniei inițiate de IGP în parteneriat cu Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove, AO,,Bunicii Grijulii,, și Terra Valahia, este de a sensibiliza societatea prin implicarea în rezolvarea probleme ce  ține de școlarizarea copiilor cu risc de abandon școlar și reducerea delicvenței juvenile.

Pentru a promova acțiunea, dar și pentru a încuraja alți doritori să se implice cît mai activ și să vină cu donații, la campanie s-au alăturat și președintele A.O.,,Bunicii Grijulii,, Soroca, Petcu Valeriu, buneii Goncear Ion, Mihalaș Tatiana, nepoțica grijulie Elena și Protoiereul Alexandru Ilescu.

În acest context,  angajații IP Soroca, vin cu un apel către toți cetățenii cărora le pasă de viitorul țării noastre, să susțină copilașii, cu vîrsta cuprisă între 6-16 ani, cu richizite școlare sau hăinuțe. La apelul și îndemnul IP Soroca au reacționat 2 agenți economici care deja au transferat surse bănești în scopul susținerii campaniei date.

PUBLICITATE