Moartea suspectă a unui bebeluș de 4 luni

0
501
Foto simbol: cugetliber.ro

O fetiţă, de numai patru luni, a decedat noaptea trecută, în satul Iorjniţa, raionul Soroca. Mama bebelușului susține că și-a găsit copila fără suflare după ce a hrănit-o și a culcat-o, iar cu câteva zile în urmă fetița s-ar fi simțit rău, în urma vaccinei administrate conform vârstei

– La IP Soroca a fost înregistrată informația telefonică de la serviciul 903, precum că la 14 ianuarie  în jurul orelor 02:50  la domiciliu, a decedat o minoră a.n.30.08.2017. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă. În urma declarațiilor depuse de către mama acesteia, s-a constatat că, la data de 11 ianuarie, copilului i-a fost administrată vaccina corespunzătoare vîrstei, iar după vizita la medic, copilul s-a simțit rău. La data de 13 ianuarie după ce a hrănit copilul şi la culcat să doarmă, în jurul orelor 02:40,  a observat că fiica ei nu răsuflă, după care a mers la vecină şi a apelat Serviciul 903, la întoarcere acasă minora deja era decedată, susține Ludmila Sochircă, ofițer de presă a IP Soroca.

Potrivit poliției, părinții micuței deseori fac abuz de băuturi alcoolice. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după rezultatele expertizei medico-legale.

PUBLICITATE