Doi tineri au murit, iar alții trei sunt în stare gravă la spital, în urma unui accident la Florești

0
1116
Foto: IP Florești

Un accident grav în raionul Florești, a luat viața a două  persoane, iar alte două au fost spitalizate după ce două mașini s-au tamponat violent. Poliția a fost alertată sâmbătă în jurul orei 15.00.

  • Accidentul a avut loc la ieșirea din satul Vărvăreuca. Două automobile de model Volkswagen Passat și Opel Omega s-au ciocnit frontal. În urma impactului conducătorul Volkswagenului, de 22 de ani, a decedat la fața locului, pasagerul de 23 de ani, care se afla pe bancheta din față a aceluiași automobil s-a stins la spital. Alți doi tineri de 20 și 25 de ani, care erau pe bancheta din spate, dar și conducătorul automobilului opel de 25 de ani au fost internați în stare gravă la spital. Persoanele rămase în viață au fost supuse unei expertize, pentru a se stabili dacă erau sau nu în stare de ebrietate, a comunicat Dina Fomin, ofițer de presă a IP Florești, pentru Ziarul Nostru.

Conducătorul automobilului de model opel este originar din orașul Florești, iar cele patru persoane care se aflau în automobilul Volkswagen sunt originare din raionul Drochia. Deocamdată nu se cunoaște care din șoferi se face vinovat de producerea accidentului. IP Florești învestighează cazul.

Foto: IP Florești

 

PUBLICITATE