Bătut în propria casă

0
498
Foto: IP Soroca

Un bărbat de 64 de ani din satul Vasilcău, raionul Soroca a fost bătut în propria casă de către două persoane necunoscute. Incidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 23.40.

În timp ce se afla în casă împreună cu soția sa, în locuință au pătruns doi indivizi. Cînd a mers să vadă ce se aude, infractorii l-au orbit cu o lanternă şi l-au întrebat dacă îi va servi cu băuturi alcoolice, lovindu-l în acel timp cu un obiect dur în regiunea capului, după care au fugit”, comunică Ludmila Sochircă, ofițer de presă a IP Soroca.

Potrivit poliției careva bunuri din gospodărie nu au fost sustrase. Bărbatul s-a ales cu contuzie cranio cerebrală și plagă în regiunea capului, în urma complicației, tensiunei arteriale și insuficiență cardiacă a fost înternat în secția reanimare a spitalului raional.

La moment răufăcătorii sunt căutaţi de polițiști. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă închisoare de la 8 la 10 ani pentru huliganism. Cazul se cercetează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

PUBLICITATE