Trăsură pentru miri și nu doar…

0
1068

În orașul Soroca a apărut un nou tip de transport, unul mai inedit, menit să contribuie la relaxare, la odihnă plăcută și la amintiri frumoase. Atât pentru soroceni cât și pentru vizitatorii orașului, acum în preajma Cetății Soroca este pusă la dispoziția doritorilor o trăsură ca-n povești.

Serghei Vinnițchii este soroceanul care de curând și-a văzut visul realizat. De mult și-a dorit o astfel de caretă, deaceea a pornit chiar el să asambleze una, între timp însă, a reușit să cumpere o altă trăsura de la o persoană din Orhei. Așa că până finisează lucrarea sa, sorocenii se vor bucura de capodopera cu 4 roate adusă tocmai din centrul țării. La moment Serghei arendează un cal pentru trăsură de la un gospodar din s.Hristici, însă în această săptămână, Serghei Vinnițchii intenționează să aducă la Soroca și doi cai de rasă pentru trăsura. Caii vor fi cumpărați de la  unica fermă specializată din Ceadâr-Lunga.

Astfel cu 70 de euro pentru o sesiune foto timp de o oră, tinerii însurăței vor avea o amintire plăcută întreaga viață. Iar copii și maturii ce se odihnesc pe chei sau cei care vizitează fortăreața, contra unei plăți, se vor putea întoarce în trecut cu o trăsură venită parcă din basme.

PUBLICITATE