Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca a semnat un acord de parteneriat cu Colegiul Pedagogic al Universității Naționale „Iu. Fedcovici” din Cernăuți

0
279

La 13 iunie a fost semnat acordul de parteneriat dintre Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, Republica Moldova, reprezentat de doamna directoare Tatiana Vișniovaia și Colegiul Pedagogic al Universității Naționale „Iu. Fedcovici” din Cernăuți, Ucraina, reprezentat de doamna directoare Natalia Palii.

Scopul acestui acord este cooperarea dintre cele două părți în cadrul proiectului „Specialiști înalt calificați, multilateral dezvoltați – viitorul țării ”, participanți fiind profesorii și studenții ambelor instituții de învățământ. Pentru a crește eficiența și calitatea procesului instructiv-educativ, proiectul prevede de asemenea, dezvoltarea competențelor psihopedagogice, studierea și îmbunătățirea condițiilor și abilităților pedagogice ale profesorilor și studenților.

Persoanele responsabile de organizare documentară și de colaborare, în cadrul parteneriatului sunt Dmitrii Bacinskii și Braniște Iuliana.

PUBLICITATE