Petrece frumos timpul liber “LA BADEA MIRCEA”

0
247

Vara aceasta alege să-ți petreci frumos timpul liber “La badea Mircea”. Baza de odihnă și agrement care-ți pune la dispoziție un teren amenajat cu tot necesarul pentru a petrece plăcut timpul alături de familie sau prieteni. Foișoare, grătare, centrul spa, piscină, iaz, foc de tabără, teren pentru copii, teren de sport sunt doar câteva din atracțiile acestui loc.

Centrul spa este acel loc care face diferența dintre Baza de odihnă și agrement “La badea Mircea” față de orice altă locație. Aici doritorii găsesc sauna finlandeză, sauna turcească și salină și ciubăr cu aburi.

Locația se mai deosebește printr-o natură deosebită, completată frumos cu o căsuță  cu două odăi pe malul iazului, care este înfrumusețat de un pod, construit din piatră de Cosăuți. Important este faptul că baza de odihnă oferă locuri separate pentru fiecare doritor de a se odinhi.

Baza de odihnă și agrement “La badea Mircea” se află la 2 km de orașul Soroca sau la un km de Lumânarea Recunoștinței pe traseul spre Chișinău.

PUBLICITATE