Adriela Bejenari a fost învestită în funcția de președinte a Consiliului Raional al Tinerilor din Drochia

0
40

Astăzi, 10 aprilie, la Drochia a avut loc ședința de învestire în funcție a președintei nou-alese a Consiliului Raional al Tinerilor din Drochia, Adriela Bejenari.

La ședință au participat președintele raionului Drochia, Vasile Cemortan, primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, șeful adjunct al Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat (raionul Drochia), Vitalie Josanu, vicepreședintele Consiliului Raional Drochia, Igor Jidraș, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport, Cristina Țurcanu, coordonatoarea HAB-ului Tinerilor Scriitori și Jurnaliști, Ala Bugai și membrii consiliului.

Autoritățile, dar și toți cei prezenți au mulțumit membrilor Consiliului Raional al Tinerilor din Drochia pentru activitatea desfășurată și a îndemnat tinerii să fie activi și în continuare, să participe în procesul decizional, pentru că vocea tinerilor este auzită.

Pe lângă investirea în funcție a noului președinte, această ședință a inclus discuții despre prioritățile viitoare ale CRT Drochia și planurile de dezvoltare pentru comunitatea tânără, un prilej excelent de a înțelege direcția în care se îndreaptă organizația și de a contribui la modelarea viitorului.

În cadrul evenimentului a fost prezentat Raportul de activitate de către ex-Președintele Consiliului Raional al Tinerilor din Drochia, Anastasia Macovei, dar și expusă Strategia „Prin implicare, generezi o schimbare!”, în viziunea noii echipe mangeriale a organizației de tineret.

PUBLICITATE