Secretarul General Adjunct al MAI, în vizită la IP Drochia

0
85

Secretarul General Adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, Vladislav Cojuhari, s-a întâlnit într-o ședință de lucru cu angajații MAI din raionul Drochia și reprezentanții administrației publice locale.

Scopul vizitei de lucru a Secretarului General Adjunct este de a discuta  aspecte legate de îndeplinirea sarcinilor de asigurare a securității publice, provocările cu care se confruntă angajații în activitatea lor de zi cu zi și identificarea soluțiilor pentru îmbunătățirea și creșterea capacităților profesionale.

„Prin modernizare și eforturi comune, ne angajăm să asigurăm pacea și siguranța pentru fiecare cetățean al țării noastre”, a menționat Vladislav Cojuhari.

De asemenea, s-au discutat noi metode eficiente de lucru pentru asigurarea ordinii publice în fiecare localitate din țară, iar Secretarul General Adjunct al MAI a subliniat importanța modernizării și a noilor programe de dezvoltare în acțiunile sistemului afacerilor interne în asigurarea păcii sociale, în conformitate cu angajamentul MAI de a oferi cetățenilor liniște și siguranță.

PUBLICITATE