Sorocenii au participat la „Cupa Eroilor 1991-1992”

0
42

Sîmbătă, 17 februarie, în Incinta Complexului Sportiv „Moldova” din mun. Bălți s-a desfășurat Concursul Național militar-sportiv patriotic „Cupa Eroilor 1991-1992”, ediția a XVI-a, consacrat memorie ostașilor căzuți în conflictul armat pentru apărarea integrității teritoriale și Independenție Republicii Moldova. Selecționata raionului Soroca a fost formată din Veteranii UNVRI, OT Soroca și recruți (elevi a IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, antrenor – Spinei Vicor, Director – Nesterenco Constantin).

În cadrul concursului Haltere Mici (16 kg) Guțu Cătălin – locul III, iar Mihail Crivoi a fost desemnat ca cel mai bun jucător a echipei de mini-fotbal. Cu Diplome de Onoare a Ministerului Apărarii au fost desemnați dnii Vascauțan Ion și Pogorevici Anatolie, veteranii UNVRI.

Agenția Teritorială Olimpică și Sportivă din Soroca aduce mulțumiri dlui Rusnac Veacealav, Președinte al Raionului Soroca pentru aportul administrativ și financiar în scopul deplasării selecționatei raionului Soroca la evenimentul sus menționat și dlui Nesterenco Constantin, Director a IP Colegiul Tehnic Agricil din Soroca pentru delegarea elevilor.

PUBLICITATE