„Cum îmbunătățim serviciile sociale?” Video-podcast

0
48

Din 2021, în cadrul proiectului  „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, sunt dezvoltate 40 de servicii sociale în diferite localități ale Republicii Moldova.  

Ce înseamnă un serviciu social calitativ și „mai bun”? Cum putem determina calitatea și cum asigurăm accesibilitatea serviciilor sociale? Ce reprezintă standardele minime de calitate și de ce este important ca toate serviciile sociale să dețină standardele minime de calitate? Care este rolul Inspectoratului Social de Stat și ce formule de calcul pentru estimarea costurilor serviciilor sociale sunt în curs de elaborare în prezent în Republica Moldova?

Răspunsuri la aceste și alte întrebări aflați în video-podcastul „Cum îmbunătățim serviciile sociale?”, realizat  cu participarea Liliana Palihovici, președinta AO Institutum Virtutes Civilis și Angela Chirilov, directoarea Inspectoratului Social de Stat.

Video-podcastul este realizat în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat de European Union in the Republic of Moldova, confinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis.

#ServiciiSocialeMaiBune

PUBLICITATE