SERVICIILE SOCIALE TOT MAI SOLICITATE LA SOROCA (video)

0
237

Dimineața începe cu îmbrățișări la Centrul Comunitar Multifuncţional ÎMPREUNĂ din satul Rublenița. 12 copii, sunt beneficiarii serviciului pentru copii separați de părinți din cadrul centrului.

Cea care-i învață să recite frumos și să-și facă temele pentru acasă, este Tatiana Mânzat,  pedagog de profesie. Ea spune că viața ei s-a schimbat acum patru ani, de când a intrat în familia centrului ”Împreună”.

Iar de alimentația copiilor, ca aceștea să fie bine și gustos hrăniți, are grijă Zinaida Costachi. Bucate, sunt pregătite nu doar pentru copii ci și pentru bătrâni și persoane cu nevoi speciale. Centrul prestează trei servicii de plasament și ajutor social.

Directoarea instituției activează în domeniul social deja de 11 ani, perioadă ce i-a marcat viața. Centrul Comunitar Multifuncţional ÎMPREUNĂ, activează deja de 12 ani, timp în care a ajutat mii de beneficiari.

Centrul ”ÎMPREUNĂ” este unul dintre cele 5 centre care prestează servicii sociale specializate de plasament din raionul Soroca. Potrivit Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca, toate serviciile vin în susținerea și beneficiul cetățenilor.

Domeniul protecţiei sociale solicită eforturi comune, susține șefa direcției, iar munca în acest domeniu cere răbdare, devotament şi profesionalism. Și pentru că în a treia duminică a lunii septembrie, este marcată „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”, Svetlana Păunescu a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți angajații din sistem.

PUBLICITATE