Dacă e Jubileu – Jubileu să fie

0
70

ÎN DATA DE 3 DECEMBRIE, Teatrul „V. Apostol” din Soroca, oferă publicului DOUĂ reprezentații a spectacolului „JUBILEIUL”, orele 15.00 și 17.00. De astă dată nu mai puteți spune că „…dacă era mai devreme, ori…dacă era mai târziu”, este exact ora când trebuie să ne amintim că sufletul nu se hrănește cu frigărui ȘI ZEAMĂ DE PEȘTE…El este mai select, vrea numai EMOȚIE, ENERGIE, VIBRAȚIE…

VENIȚI LA TEATRU-NOI VĂ OFERIM!

”Sunt Andrei Andreevici Șipucin, directorul unei bănci prestigioase și mă pregătesc să celebrez cea de-a cincisprezecea aniversare de când mă aflu în fruntea acestei minunate instituții. Mi-am organizat foarte bine ziua, a mai rămas doar să citesc raportul anual, care încă nu-i gata. Contabilul meu, Kuzma Nikolaevici lucrează de câteva zile la el și tot nu l-a isprăvit încă. Tare greu se mișcă omul ăsta. Trebuie să-l realizeze urgent, înainte să apară membrii delegației. Mă duc să văd ce face. Vă aștept la JUBILEU dragilor! Sunt tare nerăbdător să văd cum o să decurgă totul…”

”JUBILEUL” de A. P. Cehov este un vodevil al grandomaniei, prezentat în adevărata lui lumină ca pe un revers al sărăciei spirituale, care scoate în prim plan fricile și punctele slabe ale omului mărunt.

Va fi oare Jubileul, așa cum și l-a dorit Șipucin?

PUBLICITATE