TOMBOLA AVANGARD SOROCA. CINE A LUAT MAȘINA?

0
417

Aglomerație la Centrul Comercial Avangard din municipiul Soroca. Astăzi, cumpărătorii s-au făcut cu premii generoase din partea magazinului. Din 1 mai, fiecare cumpărător, a putut participa la Tombola Avangard, astăzi a avut loc extragerea.

ANASTASIA SEROVEȚ,CENTRUL COMERCIAL AVANGARD ”Am organizat această Tombolă pentru cumpărătorii noștri fideli. Condițiile de participare au fost simple și ne bucurăm de mulțimea prezentă astăzi. Tuturor le dorim succes.”

Toambola a inclus mai multe premii cum ar fi 5 cuptoare, 4 aspiratoare, 3 mașini de spălat, 2 frigidere, un televior, premiul mare, fiind un automobil.

FEODOR BABICI, CÂȘTIGĂTOR ”Sunt din satul  Schineni și am câștigat un televizor. E primul mei câștig.”

ION HALUPNEAC, CÂȘTIGĂTOR ”Sunt bucuros, am câștigat un cuptor cu microunde, nu m-am așteptat.”

ANGELA URSACHI, CÂȘTIGĂTOARE ”Am mai câștigat un ciainic electric, acesta este al doilea câștig. Le mulțumesc mult celor de la Avangard.”

Bucurie mare a fost și pentru acest bărbat, care a câștigat o mașină de spălat, care va fi de ajutor mama sale.

SERGHEI CAPTARI, CÂȘTIGĂTOR ”Am câștigat o mașină de spălat pentru mama mea. Pentru prima oară în viață, câștig așa ceva.”

Emoțiile și tensiunea au crescut în mulțime, când s-a ajuns la extragerea biletului cu numele posesorului automobilului, Dacia logan.

Alexei Popov,este numele câștigătorul automobilului. Este din satul Pocrovca, raionul Dondușeni și spune că acesta, este primul câștig din viața lui.

ALEXEI POPOV, CÂȘTIGĂTOR ”Sunt foarte bucuros, nu pot să-mi expun prin cuvinte emoțiile pe care le am. Am trăit așa momente de două ori în viață, atunci când s-a născut fetița și acum. Îmi place automobilul, am experiență în a șofa, doar că pentru prima dată voi conduce un automobil nou.”

Centrul Comercial  Avangard va mai organiza o tombolă cu premii generoase printre care și un automobil, pe 2 octombrie, doar că de această dată în orașul Florești.

PUBLICITATE