Ionela Guțu: „ La școala auto am învățat să am încredere în mine.”

0
426

Orașul Soroca are o tradiție veche în ceea ce privește domeniul “auto”, alaturi de Școala AutoSor care și a câştigat treptat un renume în iniţierea tinerilor în ceea ce priveşte tainele fascinante ale șofatului.

Vă invităm să aflați, împreună cu noi, o bucățică de istorie și tradiție a orașului pe care îl numiți “acasă”, pe care poate nici nu o cunoașteți. Vă dezvăluim, din culise, povestea unei viitoare șoferițe – Ionela Guțu.

Reporter: V-ați responsabilizat să luați permisul de conducere, ce v-a motivat să faceți aceasta?

Ionela Guțu: ,,M-a motivat să fac această alegere dorința și plăcerea de a conduce. Am  aflat de această șcală de la prieteni, am ales să vin și eu aici. Din start mi s-a dat greu, dar datorită profesionalismului profesorilor, am avut parte doar de succese.

Reporter: De ce anume Școala AutoSor?

Ionela Guțu: ,,Am ales școala ,,AutoSor” din motiv că mi-a plăcut modul de predare și instruire.  Instructorii sunt foarte compentenți și m-a impresionat faptul că de la bun inceput mi-a explicat detaliile care sunt importante, care la prima vedere par minore in procesul de conducere a autovehiculului. Recomand cu încredere prietenilor și cunoscutilor.”

Reporter: Pe parcursul perioadei de studii,  ce ați mai învățat nou, în afara de obținerea competențelor de a merge la volan?

Ionela Guțu: „In afară de programă, am învățat în primul rând să fiu răbdătoare și atentă. Profesorii au dat dovadă de profesionalism și și-au dat stăruința ca fiecare elev sa înțeleagă sută la sută materialul. Am învățat să am încredere în mine și asta ma ajutat foarte mult.”

Reporter: După părerea D-voastră, că proaspătă absolventa a Școlii AutoSor, care sunt atuurile instructorului care v-a ghidat în obținerea permisului?

Ionela Guțu: „Instructorii au dat dovadă de perseverență, au depus efort maxim pentru fiecare individual. Sunt mândră că am avut parte de o așa experiență frumoasă și de folos.”

Toate aceste preocupări cultivate în timp cu răbdare şi atentă perseverenţă în domeniul auto, vor fi apoi valorificate în viața de zi cu zi. Succese mari și drum bun pentru toți conducătorii auto!

PUBLICITATE