Clopoțelul a chemat astăzi elevii la școală

0
540

Toate drumurile au dus de dimineață spre școală. Cu flori în mâini, cu emoții și bucurie, toți elevii au revenit după vacanță la studii. Primul sunet de clopoțel a sunat astăzi și pentru elevii din IPLT „Petru Rareș”. Bucuroși că s-au revăzut, elevii au așteptat începutul anului școlar, pentru a-și întâlni din nou colegii și profesorii.

Și micuții din clasele întâi au așteptat ziua de 1 septembrie. Astăzi ei au primit de la colegii lor mai mari cheița cunoștințelor, dar și primele lor cărți-abecedarele. Alături de micuții care astăzi au pășit pentru prima oară pragul școlii au venit și părinţii şi bunicii pentr a retrăi alături de ei  prima zi de școală.

Elevii de la mic la mare au pregătiti poezii și cântece dedicate primei zile de școală. Cu ocazia începutului anului școlar elevii  au fost felicitați de către oaspeți. Cu un mesaj de felicitare pentru elevi a venit și directorul instituției Dionisie Mitrofan.

  • Primul sunet a dat start anului de studii 2022-2023. Felicitări elevilor, pedagogilor și părinților, vă urez prosperitate, un an de învățământ cât mai rodnic cu multe și frumoase împliniri. Familia mare a liceului se completează în acest an cu cei peste 100 de micuți ai claselor întâi. Ei pășesc în țara cunoștințelor și vor primi prima carte, abecedarul, cu care vor deveni prieteni adevărați.

În  acest an la IPLT „Petru Rareș” își vor face studiile circa o mie de elevi.

PUBLICITATE