Concursul ”Elevul anului” la Soroca și-a desemnat câștigătorii. Titlul de Elev al Anului 2022 i-a revenit Evelinei Voleac

0
2341

22 elevi din raionul Soroca, azi 28 mai, s-au angajat într-o competiție, deschisă și onestă pentru titlul ”Elevul Anului 2022”. Pentru a-l obține, cei mai buni elevi soroceni au venit în fața publicului cu o prezentare ”Pandemia. Lecții învățate”.

Istorii uimitoare, pline de emoții și dovezi, care până la urmă vin să ne convingă că familia și școala au făcut front comun pentru a trece cu brio testul solidarității pe timp de pandemie.

Titlul de Elev al Anului 2022 i-a revenit, pe bun merit, Evelinei Voleac, discipolă a LT ”C. Stere”, eleva care ne-a reprezentat țara la olimpiada internațională de francofonie, premiantă a olimpiadelor republicane din ultimii ani.

La ceremonia festivă de înmânare a premiilor, Svetlana Păunescu, vicepreședintele raionului, a menționat că a fost surprinsă plăcut de amploarea pe care o ia acest concurs și a subliniat că Consiliul Raional a susținut, și în continuare își asumă plenar să contribuie la promovarea meritocrației în educație.

Învingătorii concursului au fost decernați cu Diploma Președintelui de către vicepreședinta raionului, însoțită de șefa Direcției Învățământ dna Angela Mușenco și șefa adjunct a Direcției Învățământ dna Elena Prodan.

În cadrul evenimentului participanții au avut un mic concert prezentat de ansamblul vocal ”Bujoreii” de la Palatul de Cultură mun. Soroca (conducător artistic dna Tatiana Rudei).

Clasamentul concursului ”Elevul Anului 2022”

PUBLICITATE