600 de copii se vor odihni vara aceasta la Tabăra “Prietenia” din Cuhureștii de Sus

0
121

Membrii Comisiei raionale pentru organizarea și monitorizarea odihnei copiilor în sezonul estival 2022, în frunte cu vicepreședintele raionului (președinte al comisiei), dnul Afonin Alim, au vizitat tabăra de odihnă „Prietenia” din Cuhureștii de Sus și au dat start evaluării pregătirii acesteia pentru sezonul estival.

Începând cu data de 20 iunie 2022, în tabăra “Prietenia” se vor odihni 600 de copii, repartizați în 3 schimburi, a câte 10 zile. Costul integral al unei foi de odihnă în tabără este de 2 714 lei, reieșind din costul alimentației unui copil per zi de 120 lei.

Plata părinților pentru o foaie de odihnă a fost stabilită în mărime de 500 lei. Din numărul total al biletelor, 10% (60 foi) vor fi repartizate fără plată, proporțional în fiecare schimb, copiilor din familiile socialmente-vulnerabile, orfani și celor rămași fără tutela părinților.

Sperăm că, copiii vor fi bucuroși să se odihnească și să-și facă noi prieteni, după pauza în care tabăra “Prietenia” din Cuhureștii de Sus nu a funcționat din cauza pandemiei.

PUBLICITATE