“Vârstă argintie, dragă-mi ești tu mie”

0
263

Flori, diplome de fidelitate și cadouri pentru mai multe cupluri din comuna Rublenița care au marcat 50 și 60 ani de căsătorie. Cu prilejul Zilei Familiei, la casa de cultură din localitate a avut loc sărbătoarea consacrată familiei cu genericul, “Vârstă argintie, dragă-mi ești tu mie”. Aici, cuplurile, care anul acesta sărbătoresc nunta de aur sau nunta de ametist, au fost felicitate de către reprezentanții primăriei.

Familiile au fost felicitate din partea primarului localității, care le-a urat mulți ani fericiți împreună.

  • Felicităm aceste familii frumoase cu prilejul aniversării căsătoriei și le dorim multă sănătate, bucurii infinite, momente pline de dragoste și doar emoții pozitive în viață! Fie ca armonia și bunăstarea să domine în casă și cei dragi sufletului să fie mereu prezenți alături, – a menționat Vitalie Muntean, primarul c. Rublenița.

Omagiații au mulțumit pentru atenția acordată, îndemnând totodată tinerii să-și trăiască viața frumos, în armonie și răbdare, ca fiecare cuplu să ajungă fericit împreună măcar la 50 de ani.

  • Acești 50 de ani nici nu am simțit când au trecut. Dar nu regretăm nimic din ce a fost. Am avut un trai frumos în înțelegere, răbdare și dragoste. Iar azi ne mândrim de copii și nepoți, – a mărturisit unul din cuplurile omagiate.
  • Ne-am iubit, ne iubim și ne vom iubi întotdeauna. Viața a trecut repede, încât nici nu am observat, – au menționat emoționați membrii altei familii.

APL aduce mulțumiri pentru receptivitate, responsabilitate și creativitate Consiliului Local din comuna Rublenița, Instituției preșcolare ,,Alunelul”, Consiliului de Elevi din Gimnaziul Rublenița, Ansamblul Folcloric ,,Izvoraș” și ,,Țărăncuța” și cercului de dansuri din localitate, pentru sărbătoarea de suflet, organizată de Ziua Familiei.

PUBLICITATE