În curând va începe implementarea proiectului de amenajare a unui parc în mun. Soroca

0
434

Programul „Comunitatea Mea ” a anunțat achiziițiile pentru contractarea antreprenorului care va efectua lurările pentru realizarea proiectului de amenajare a unui parc pe str. V. Stroescu. Într-o vizită de lucru la Soroca s-au aflat inginerul tehnic de la Programul „Comunitatea Mea” și reprezentantul unei companii, care și-a depus actele pentru a participa le această licitație.

Așa cum prevede legislația, până în ziua desfășurării licitației, companiile interesate pot vizita terenul destinat amenajării și discuta cu autoritățile referitor la întrebările care îi frământă. Împreună cu primarul Lilia Pilipețchi persoanele s-au deplasat la fața locului și au examinat terenul.

Amintim că primăria mun. Soroca a câștigat un proiect, prin intermediul Programului „Comunitatea Mea”, în valoare de 90 de mii de dolari SUA, dintre care 55 de mii dolari sunt acordați de USAID Moldova, iar restul sunt contribuție locală. Potrivit serviciului de presă al primăriei mun. Soroca, lucrările de implementare a proiectului vor începe în cel mai scurt timp.

PUBLICITATE